Over ons

Mensen in korte tijd kennis laten maken met dansen, linedansen in dit geval, is wat wij doen. Ons streven is dat iedereen een gezellige tijd beleefd en met een positief gevoel de dansvloer verlaat.

Op een ontspannen en ongedwongen manier geven onze docenten instructies. Plezier in het dansen, het leren van iets nieuws en het gevoel van samen/als groep een prestatie neerzetten staan voorop.

Wij hebben op zeer uiteenlopende locaties en aan uiteenlopende gezelschappen workshops mogen geven. Zowel in Nederland als in België. Bedrijfsfeesten, familieweekenden, jubilea, verjaardagen, teambuilding en vrijgezellenuitjes. Aan kleine en grote groepen tot wel 300 mensen.

Mede hierdoor hebben wij in de afgelopen 16 jaar de nodige ervaring en expertise ontwikkeld op het gebied van dansles geven in de vorm van eenmalige workshops. Onze docenten beslissen ter plekke welke dans en eventuele variatie het beste bij de groep past en wat zorgt voor de meest memorabele (dans)ervaring.

Om te beantwoorden aan de verwachting die het linedansen oproept maken wij uitsluitend gebruik van countrymuziek en is onze kleding ook in stijl.