Blik in het verleden

Wij geven inmiddels 16 jaar demonstraties en workshops op de meest uiteenlopende locaties.

Op 20 juni 2003 waren we in Bloemendaal bij Woodstock69.

Tegen de klok in reden we heel hard naar het strand van Bloemendaal. Alles zat mee, we konden zonder probleem bij de strandopgang komen en parkeren. Met hoeden in de hand, het waaide heel hard, liepen we naar de laatste strandtent. Ze hebben en groot terrein met zitplaatsen buiten, een kampvuur, een mechanische stier en een cowboy met zijn paard. Een aardige, service gerichte gozer bracht ons naar de dame die ik telefonisch gesproken had. Zij bracht ons naar de indiaan die over de demonstratie ging. De indiaan bracht ons naar de dj waar we onze cd’s afgaven.

Wij bleven een beetje in de buurt van wat we dachten dat de dansvloer was. Zo snel we onze muziek hoorde gingen we midden op de vloer staan en begonnen we met dansen. Mensen kregen langzaam maar zeker door dat we een demonstratie aan het dansen waren. Een aantal meiden probeerde mee te dansen en het publiek was heel enthousiast en amicaal. Harry dacht nog wel dat we blikjes naar ons hoofd zouden krijgen. Ik had voor deze gelegenheid speciale sets gemaakt. Drie sets van ongeveer 7 minuten. We dansten als eerste de Freeze, Cha cha to remember en Country Walkin’. Deze set werd onderbroken voor een zonsondergang ritueel. Ineens hoorden we de muziek van onze volgende set. We snelde ons weer naar het midden van de dansvloer. Met uitzicht op de ondergaande zon danste we op een mooie houtenvloer. Na Quando When Quando danste we Down on the corner, gevolgd door de Single Waltz. De dj onderbrak ook deze set en toen ik naar hem toe liep om poolshoogte te nemen bedankte hij ons voor de fantastische demo! Voordat we weg gingen dronken we wat aan de bar en Harry maakte nog wat foto’s van deze unieke omgeving.

Geef een reactie