In een gymzaal

Op een regenachtige namiddag zijn we onderweg naar Gorinchem. We rijden gelukkig net voor de file uit. Als we op onze bestemming aankomen lopen we direct alle spullen naar binnen en ga ik de geluidsinstallatie neerzetten terwijl Cora de auto parkeert. In het gebouw waar Enver gevestigd is in Gorinchem wordt het afscheid gevierd van een collega. Onderdeel van het feestje is een linedance workshop.

Toen ik aangaf dat we klaar waren om met de workshop te beginnen stroomde de gymzaal vol. Sommige keken verrast toen ze bij binnenkomst een countryhoed in de hand kregen maar dit mocht de pret niet drukken. Het is voor ons zeker niet de eerste keer dat we in een gymzaal dansen, het zijn grote ruimtes die zeer geschikt zijn om met een groep in te dansen.

De dame wiens afscheidsfeest het was stond midden vooraan en samen met haar collega’s heeft ze veel plezier beleefd aan de workshop. Er werd gelachen, gedanst en het aan het einde van de workshop dansten ze The Freeze uptempo goed weg.

Natuurlijk was er even een moment van chaos toen de rijen tegenover elkaar moesten dansen maar chaos zorgt ook voor het meeste plezier.

Geef een reactie