Down The Road I Go

Dit jaar konden we de kerstfestiviteiten afwisselen met dansen. Op tweede kerstdag reden we naar Hilvarenbeek waar we in café De Verandering terecht kwamen. Een gezellig en sfeervol café met een prachtige houtenvloer.

De workshop was onderdeel van een tweede-kerstdag-familie-traditie. Elk jaar doen ze dan met de hele familie iets actiefs. Het zaaltje van het café stond vol met enthousiaste familieleden die bij binnenkomst al in de stemming waren. Het was zo leuk om te zien hoeveel plezier ze hadden met het dansen en met elkaar.

We hebben twee dansen gelest en tot slot hebben de jongelui die dit jaar het uitje mochten organiseren een kort showtje gegeven op het podium. Ze dansten The Walk uptempo op het heerlijke countrynummer “Southbound Train” van Travis Tritt.

Geef een reactie