Welkom in de Ziggo Dome

“Welkom in de Ziggo Dome”. Een aardige jonge dame leidt ons de grote zaal in waar reeds vele grote artiesten hebben opgetreden. Dat is toch wel even een bijzondere setting. “Hier gaan de workshops plaats vinden”, zegt ze. Het gedeelte van de zaal dat ons is toegewezen is enorm. Anders dan een bruin café in het centrum van…

Er is goed uitgepakt voor de medewerkers van de Ziggo Dome en helemaal in Country en Westernstijl. Na een paar woorden ter inleiding van de avond ging de roldeur omhoog en werd de mysterie act onthult; een linedance workshop!

Een groot deel van de mensen deed fanatiek mee. Voor degene die er geen genoeg van konden krijgen hebben we nog een tweede workshop gegeven.  De hele avond was perfect georganiseerd. Dit soort personeelsfeesten zie je niet vaak meer.

Bekijk de vlog van deze workshop via ons YouTube kanaal

Geef een reactie