Tulsa Time

Een linedance voor beginners, zeer geschikt om je dansgrenzen te verleggen. Doordat de dans langer is en dus meer passen bevat moeten er meer passen onthouden worden. Ook de halve draaien en “shuffles” zorgen voor nieuwe uitdagingen op de dansvloer.

Tulsa Time dansen met muziek

Als je de pasjes eenmaal geoefend hebt, aan de hand van onze instructievideo, is het tijd om met muziek te dansen.  Samen dansen we Tulsa Time op muziek van Emmylou Harris, Tulsa Queen. Wil je de dans op iets een langzamer nummer oefenen? Bekijk dan onze muzieklijst voor deze dans.

Muziek voor Tulsa Time

Samen dansen we Tulsa Time op nummer 1. Wil je de dans op een iets langzamer nummer oefenen dan raad ik nummer 2 aan. De dans leent zich er niet voor om het tempo op te voeren maar mocht je andere muziek willen proberen dan raad ik nummer 3 en 4 aan. Beide dansen erg prettig.