In de Schaapskooi

Zelfs na 16 jaar dansles geven in heel Nederland en zelf een paar keer in België gebeurt het zelden dat we op dezelfde plek komen.

Toen ik samen met Cora arriveerde bij de Schaapskooi in Delft besefte we dat we hier twee keer eerder waren geweest. Zowel voor een huwelijksjubileum als een bruiloftsreceptie van familie. Op het huwelijksjubileum heb ik op verzoek een impromptu workshop gegeven maar dit keer was ik er 100% voor werk.

Deze workshop is bij ons geboekt via GH Events, een evenementenbureau waar we al vaker contact mee hebben gehad maar dit was de eerste keer dat we een workshop voor ze mogen uitvoeren.

Er stond een groep van 40 uitgelaten docenten van de Ostadeschool voor mij die meer dan genoeg energie hadden om 1,5 uur te dansen.

We lesten de “Freeze” en deze werd goed gedanst. In rijen tegenover elkaar dansen zorgde voor de nodige uitdaging en voor veel gelach. Tot slot heb ik voor de strebers een extra variatie gelest, een draai in plaats van een Vine. Dit is een moeilijke variatie en ik les het daarom niet vaak maar deze groep kon het goed aan en voerde de dans met draai, zelfs op het hoog tempo, zeer goed uit.

Geef een reactie