muziek

Muziek

De muziekkeuze is reuze. Op deze pagina doen wij per dans een aantal suggesties. Onze eerste keuze is countrymuziek maar je kunt ook op andere muzieksoorten dansen. Dus schroom niet en probeer eens een ander nummer.

Muziek voor The Walk

Om de dans te oefenen raad ik nummers 2, 3 en 4 aan. De dans is geschreven op het uptempo nummer Guitars and Cadillacs. Wil je het tempo nog verder opvoeren? Probeer dan eens Southbound Train.

Muziek voor The Freeze

Om de dans te oefenen raad ik nummers 1, 2, 3 en 5 aan. Wil je het tempo verder opvoeren? Probeer dan nummer 4.

Muziek voor de Bremer

Op nummer 1 is het heerlijk dansen. Wil je het tempo verder opvoeren? Probeer dan nummer 3 en 2. Voor de echte fanatiekelingen is nummer 4 een leuke uitdaging.

Muziek voor de Chicken Boogie

Samen dansen we de Chicken Boogie op nummer 1. Een zeer geschikt (langzamer) nummer om de dans op te oefenen is nummer 2. Wil je het tempo opvoeren? Probeer dan eens nummer 3.

Muziek voor Texas Lonestar

Samen dansen we Texas Lonestar op nummer 1. Liever eerst oefenen op een langzamer nummer? Dan raad ik nummer 2 aan. Wil je het tempo opvoeren? Probeer dan nummer 3.

Muziek voor Little Black Book

Samen dansen we Little Black Book op nummer 1. Liever eerst op een langzamer nummer oefenen? Probeer dan nummer 2 en voor een stapje sneller nummer 3.

https://open.spotify.com/playlist/6n4FCRrQoyq3bokxp88x8M?si=gGDvXV_ySW2ZMJRUhWLRTQ