muziek

Muziek

De muziekkeuze is reuze. Op deze pagina doen wij per dans een aantal suggesties. Onze eerste keuze is countrymuziek maar je kunt deze linedansen op alle soorten muziek dansen. Dus schroom niet en probeer eens een ander nummer.

Muziek voor Tulsa Time

Samen dansen we Tulsa Time op nummer 1. Wil je de dans op een iets langzamer nummer oefenen dan raad ik nummer 2 aan. De dans leent zich er niet voor om het tempo op te voeren maar mocht je andere muziek willen proberen dan raad ik nummer 3 en 4 aan. Beide dansen erg prettig.

Muziek voor Kelly’s Kannibals

Samen dansen we op nummer 1. Ter oefening raden we nummer 2 aan. Je kunt het tempo langzaam opvoeren met nummer 3 en vervolgens nummer 4.

Muziek voor Little Black Book

Samen dansen we Little Black Book op nummer 1. Liever eerst op een langzamer nummer oefenen? Probeer dan nummer 2 en voor een stapje sneller nummer 3.

https://open.spotify.com/playlist/6n4FCRrQoyq3bokxp88x8M?si=gGDvXV_ySW2ZMJRUhWLRTQ

Muziek voor Texas Lonestar

Samen dansen we Texas Lonestar op nummer 1. Liever eerst oefenen op een langzamer nummer? Dan raad ik nummer 2 aan. Wil je het tempo opvoeren? Probeer dan nummer 3.

Muziek voor de Chicken Boogie

Samen dansen we de Chicken Boogie op nummer 1. Een zeer geschikt (langzamer) nummer om de dans op te oefenen is nummer 2. Wil je het tempo opvoeren? Probeer dan eens nummer 3.

Muziek voor de Bremer

Op nummer 1 is het heerlijk dansen. Wil je het tempo verder opvoeren? Probeer dan nummer 3 en 2. Voor de echte fanatiekelingen is nummer 4 een leuke uitdaging.